Ian Read naar Nederland

Ian Read komt naar Nederland

Eind januari 2020 komt wildernisgids Ian Read weer twee weken naar Nederland. Zijn bezoek in november 2019 heeft veel mooie ontmoetingen opgeleverd. Vanuit Kenchaan zijn we met twee groepen van Kempen samen met Ian 24 uur de Nederlandse natuur ingetrokken. We deden dat ook met mensen die belangstelling hebben voor het maken van een Kenchaan nature trail. In januari en februari 2020 zijn er weer diverse mogelijkheden om met Ian Read een moment voor jezelf, voor jouw trailgroep of voor jouw team in de natuur te beleven. Denk aan een wandeling, een workshop en een wandeling, een 24-uurs trail tot een tweedaagse wandeling langs het Pieterpad.

Ian begeleidt al jarenlang wildernis trails in Zuid-Afrika. Hij is veel meer dan een gids in de natuur. Ian raakt mensen door zijn verhalen en zijn manier van kijken. In de natuur weet hij hen met zichzelf en met elkaar te laten verbinden. Ian gebruikt alles wat de natuur laat zien om stil te staan bij de betekenis van verbinding en groei. Voor de mens zelf maar zeker ook voor de wereld om ons heen.Kenchaan Foundation (waarvan Ian medeoprichter is) organiseert tijdens dit bezoek, voor jou, jouw trailgroep of jouw organisatie een aantal activiteiten om je de gelegenheid te geven Ian Read te leren kennen of weer te ontmoeten. Een kans om te verbinden, met jezelf, anderen en de natuur. Hier vertelt hij er zelf over.

Kenchaan Foundation zamelt met deze activiteiten ook geld in voor het Unearthed Project – een programma waarin jonge mensen in Zuid-Afrika worden begeleid om hun ideeën om te zetten in businessplannen en deze vervolgens te realiseren. Dit programma is ontwikkeld door de Wilderness Leadership School (WLS) en Kenchaan Foundation. Ian Read neemt deze mensen mee op trail en begeleidt hen als mentor op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De WLS verzorgt de business training.

Ben je geïnteresseerd in één van de activiteiten of heb je andere verzoeken, mail ons via info@kenchaan.com. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!