Ian Read naar Nederland

Ian Read komt naar Nederland

Aan het einde van de herfst, met de winter al in het vizier, komt wildernisgids Ian Read twee weken naar Nederland. In die periode organiseren we allerlei events in de natuur onder begeleiding van Ian, variërend van een wandeling, een 24-uurs trail tot een mini-trail van 2,5 dag op Terschelling. Ian begeleidt al jarenlang wildernis trails in Zuid-Afrika. Hij is veel meer dan een gids in de natuur. Ian raakt mensen door zijn verhalen en zijn manier van kijken. In de natuur weet hij hen met zichzelf en met elkaar te laten verbinden. Ian gebruikt alles wat de natuur laat zien om stil te staan bij de betekenis van verbinding, groei, oogst en verval. Voor de mens zelf maar zeker ook voor de wereld om ons heen.

Kenchaan Foundation (waarvan Ian medeoprichter is) organiseert tijdens dit bezoek, voor jou, jouw trailgroep of jouw organisatie een aantal activiteiten om je de gelegenheid te geven Ian Read te leren kennen of weer te ontmoeten. Een kans om te verbinden, met jezelf, anderen en de natuur.

Kenchaan Foundation zamelt met deze activiteiten ook geld in voor het Unearthed Project – een programma waarin mensen in Zuid-Afrika worden begeleid om hun ideeën om te zetten in businessplannen en deze vervolgens te realiseren. Dit programma is ontwikkeld door de Wilderness Leadership School (WLS) en Kenchaan Foundation. Ian Read neemt de mensen mee op trail en begeleidt hen als mentor op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. De WLS verzorgt de business training.

Hieronder staan de activiteiten die we organiseren tijdens het bezoek van Ian van 13 t/m 27 november 2019.

  • Wandeling

Je kunt als groep vrienden of als team/afdeling/organisatie een dagdeel met Ian wandelen in een prachtig natuurgebied in Nederland. Op zondagmiddag 17 november is er een wandeling gepland met open inschrijving.

  • 24-uurs trail

Je kunt met jouw team, een groep vrienden of als trailgroep deelnemen aan een exclusieve 24 uurs trail van
18 november tot 19 november waarbij je je 24 uur lang onderdompelt in een ware natuurbeleving, onder begeleiding van Ian.

  • Mini-trail van 2,5 dag

Wil je er echt induiken en de ervaring van een trail intensief ervaren? Schrijf je dan meteen in voor de exclusieve mini-trail van 2,5 dag met Ian op Terschelling van vrijdag 22 t/m zondag 24 november (maximaal 8 deelnemers).

  • Inspiratiesessie over Kenchaan Nature trails

Op maandag 18 november organiseren we vanaf 18.30 uur een inspiratiesessie bij Boerderij Landzicht in Vreeland. Ian Read neemt je als het ware de wildernis mee in, oud-trailists delen hun bijzondere ervaringen en wat het hen heeft opgeleverd. Je kunt alle vragen stellen over deze levensveranderde ervaring. Ook vertellen we over Kenchaan en waarom wij zo veel waarde hechten aan het behoud van de prachtige wildernis in Zuid-Afrika.

Ben je geïnteresseerd in één van de activiteiten of heb je nog andere verzoeken, mail ons: info@kenchaan.com.

We informeren je direct daarna over tijdstip, locatie, prijs van de activiteiten (conform ons principe kostprijs plus donatie) en andere praktische zaken.