Help mee

Maak het verschil

De Kenchaan Foundation ondersteunt haar lokale partners op uiteenlopende manieren. Financieel, maar ook met de kennis en expertise uit haar eigen netwerk. We zijn hard op zoek naar mensen die net als wij de natuur een warm hart toedragen en graag zien dat de Zuid-Afrikaanse wildernis behouden blijft voor toekomstige generaties. Alle hulp is welkom. Niet alleen financieel maar ook als vrijwilliger kun jij het verschil maken. Help je mee?

Help mee als donateur

Kenchaan Foundation is volledig afhankelijk van donaties. Daarom zijn we zeer geholpen met elke gift. Helpen kun je op verschillende manieren. In de vorm van een eenmalige bijdrage of door periodiek een bedrag te doneren. Wil je geven met een belastingvoordeel, vul dan een schenkingsovereenkomst in zodat je gift aftrekbaar is. Elke euro van je donatie komt volledig ten goede aan het project. Steun ons zodat wij in Zuid-Afrika het verschil kunnen maken! 

Help mee als vrijwilliger

Zonder de inzet van onze vrijwilligers kan Kenchaan Foundation haar doelen niet realiseren. Voel jij je aangetrokken tot de natuur van Zuid-Afrika en wil je betrokken zijn bij het behoud van dit unieke stukje aarde? We zoeken mensen die hun tijd, kennis en expertise willen inzetten om onze doelen te realiseren. Interesse? Neem contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!


Eenmalige gift

Wil je ons werk steunen, maar liever niet maandelijks een bedrag overmaken? Een eenmalige donatie is meer dan welkom! Je kunt je gift overmaken op onze bankrekening NL90TRIO0784 8835 21 t.n.v. Kenchaan Foundation.

 

Doneer nu


Periodieke gift

We zijn erg geholpen met een periodieke gift. Dat stelt ons in staat om gedurende langere tijd de projecten van Kenchaan Foundation financieel te ondersteunen. Je kunt je periodieke gift overmaken op onze bankrekening NL90TRIO0784 8835 21 t.n.v. Kenchaan Foundation.

Doneer nu


Belastingvoordeel

Kenchaan is door de belastingdienst aangemerkt als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Wil je als donateur profiteren van een belastingvoordeel? Kies dan voor een periodieke schenking voor minimaal vijf jaar. 

 

Doneer nu

Help je mee om de Zuid-Afrikaanse natuur te beschermen?