Skip to main content

WILDERNISGIDS IAN READ IN NEDERLAND

Ook deze winterperiode bezoekt Ian Read ons land weer. Een mooie kans om onder Ian’s unieke begeleiding de natuur in te trekken en te kijken wat zich aandient en in welke richting jij of je team wil ontwikkelen.

Ian komt naar Nederland om zo veel mogelijk mensen te laten ervaren wat de natuur met je kan doen en daarmee donaties op te halen om de projecten van Kenchaan in Zuid-Afrika te steunen. Zelf speelt hij altijd een belangrijke rol in deze projecten. Hieronder vind je een aantal opties die we vaak organiseren. Heb je zelf een ander idee, dan staan wij daar uiteraard voor open. Neem contact met ons op via info@kenchaan.com om een ervaring met Ian te boeken.

Wildernis gids Ian Read in Nederland
DRIEDAAGSE NATURE TRAIL

Vrijdag 27 t/m zondag 29 januari 2023

Wil je even helemaal loslaten en voelen wat de natuur met je kan doen? Tijdens deze driedaagse trail leef je op een prachtige en unieke plek op de Nederlandse Veluwe. Onder begeleiding van Ian maak je stiltewandelingen, deel je ervaringen en inzichten bij het vuur en verbind je (weer) met jezelf en de natuur. Een uitgelezen kans wanneer je je eigen pad wilt (her)ontdekken of wil voelen in welke richting je je wilt ontwikkelen.

Ja, ik wil graag met Ian op trail

Wildernis gids Ian Read in Nederland
STILTEDAG IN DE NATUUR

Eén dag of dagdeel de natuur in met Ian Read. Hierbij mag je in overleg een eigen groep samenstellen. Ook in een dagdeel kan Ian je laten zien hoe de natuur een krachtige spiegel kan zijn, en daarmee een hulpbron om jezelf te ontwikkelen. Ian legt de basisprincipes uit, waarna je met de groep een stiltewandeling maakt. Hierbij leer je hoe je je kan laten meevoeren in de rust en eenheid die de natuur je aanreikt.

Ja, ik wil graag iets plannen

Wildernis gids Ian Read in Nederland
24 UURS NATURE TRAIL

Tijdens deze trail ga je met je team of organisatie de natuur in. Onder begeleiding van Ian Read en Kenchaan facilitators maak je samen stiltewandelingen, voer je gesprekken rond het kampvuur en breng je de nacht door in de natuur. De 24-uurs trail is bedoeld voor organisaties en teams die hun veerkracht willen vergroten. Die verbinding zoeken met elkaar en met de ander. Die samen en individueel tot diepere inzichten willen komen. Ook bij de 24-uurs trail is het mogelijk om je eigen groep samen te stellen.

Ja, ik wil graag iets plannen

In deze video legt wildernisgids Ian Read perfect uit wat wij van én in de natuur kunnen leren. “What there is to learn from nature is to get a deeper understanding of the oneness and interconnectedness of the whole and all life. By getting back to simplicity and silence, we become more aware and have the opportunity to look through a new window. Out there in nature, in that state of mind, the answers to all of my questions, my truths and understandings emerge.”

Onze activiteiten in de Nederlandse natuur zijn er altijd op gericht om mensen weer in verbinding te brengen met de natuur. Maar zoals Ian zo mooi in deze video uitlegt, bouwen we ook een brug naar de mensen die rond het iMfolozi wildpark leven. Door de bijdragen van deelnemers aan onze activiteiten, bieden we ook de mensen in Zuid-Afrika de kans om (weer) te verbinden met de prachtige wildernis.