Skip to main content

WILDERNISGIDS IAN READ IN NEDERLAND

Ook deze winterperiode bezoekt Ian Read ons land weer. Een mooie kans om onder Ian’s unieke begeleiding de natuur in te trekken en te kijken wat zich aandient en in welke richting jij of je team wil ontwikkelen.

Ian komt naar Nederland om zo veel mogelijk mensen te laten ervaren wat de natuur met je kan doen en daarmee donaties op te halen om de projecten van Kenchaan in Zuid-Afrika te steunen. Zelf speelt hij altijd een belangrijke rol in deze projecten. Hieronder vind je een aantal opties die we vaak organiseren. Heb je zelf een ander idee, dan staan wij daar uiteraard voor open. Neem contact met ons op via info@kenchaan.com om een ervaring met Ian te boeken.

ian read

In deze video legt wildernisgids Ian Read perfect uit wat wij van én in de natuur kunnen leren. “What there is to learn from nature is to get a deeper understanding of the oneness and interconnectedness of the whole and all life. By getting back to simplicity and silence, we become more aware and have the opportunity to look through a new window. Out there in nature, in that state of mind, the answers to all of my questions, my truths and understandings emerge.”

Onze activiteiten in de Nederlandse natuur zijn er altijd op gericht om mensen weer in verbinding te brengen met de natuur. Maar zoals Ian zo mooi in deze video uitlegt, bouwen we ook een brug naar de mensen die rond het iMfolozi wildpark leven. Door de bijdragen van deelnemers aan onze activiteiten, bieden we ook de mensen in Zuid-Afrika de kans om (weer) te verbinden met de prachtige wildernis.